Van managers en leiders wordt veel verwacht, en zelfs de meest doorgewinterde managers kunnen baat hebben bij een vertrouwelijke individuele begeleiding door een ervaren coach. 

Habilis mens en organisatie biedt naast leiderschapstraining ook individuele (executive) coaching trajecten voor de managers en leiders binnen uw organisatie. Hierbij kunt u concreet denken aan thema’s als het verhogen van de individuele pro-activiteit, strategisch denken en werken, communiceren met impact en leiding geven aan verandering.

In een coaching traject met Habilis worden met werkgever en werknemer concrete doelen benoemd en een persoonlijk programma opgesteld, vaak voorafgegaan door een competentie onderzoek.

Coaching sessies duren gemiddeld 1,5 a 2 uur en worden meestal gepland met een interval van 2 weken om de coachee de gelegenheid te geven zich de nieuwe inzichten eigen te maken. Het is mogelijk dat de coachee tussen sessies door een reflectie-opdracht krijgt.

De gesprekken zijn 100% vertrouwelijk en er wordt geen informatie teruggekoppeld aan derden zonder overleg met de coachee.

Tijdens het coachingtraject volgt de Habilis coach de cliënt nauwgezet in de stappen naar de vooraf bepaalde ontwikkeldoelstelling.  Met adviezen, oefeningen en feedback krijgt de coachee handvatten aangereikt zelf (weer) de regie te nemen.

Monique van de Liefvoort en Monique van Limpt vertellen u graag wat Habilis hierin voor u kan betekenen.