Past mijn geselecteerde sollicitant bij de vacante functie? Is doorgroeien van deze medewerker haalbare kaart? Waarom functioneert dit personeelslid onder de maat? Deze vragen stelt elke werkgever of manager zich wel eens. Habilis Assessments kent ze ook, en kan u als geen ander begeleiden in het verkrijgen van antwoorden en inzichten. Samen stemmen we af op vraag die u onderzocht wilt zien. Deze vertalen we naar een assessmentprofiel waarin zijn aangegeven de te onderzoeken kwaliteiten en de daarvoor benodigde meetinstrumenten: een vragenlijstonderzoek, een diagnostisch-/competentieonderzoek en een praktijkvaardigheidsonderzoek. Nadat deze onderdelen zijn doorlopen, ontvangt u een heldere rapportage die we desgewenst toelichten in een persoonlijk gesprek.

De psychologen van Habilis Assessments hebben niet alleen ruime ervaring in assessments, maar zijn tevens actief in organisatieadvies en coaching. Theorie en praktijk weten zij daarbij naadloos op elkaar aan te laten sluiten, zodat klanten verder kunnen met een herkenbaar en toepasbaar advies.

De kosten voor een assessment zijn afhankelijk van de uitvoering. Indicatief geldt voor een individueel assessment een bedrag van € 1.875,-.

Rob van den Biggelaar vertelt u graag wat Habilis hierin voor u kan betekenen.