Leiderschaps- en loopbaancoaching

Habilis Advies, Coaching & Training ondersteunt individuele medewerkers in hun ontwikkelingsvraagstukken. Denk aan medewerkers, managers en leidinggevenden die beter willen functioneren, bij een fundamentele heroriëntatie op een loopbaan, en verbetering van persoonlijke kwaliteiten, competenties en mogelijkheden

Lees meer

Assessments

Past mijn geselecteerde sollicitant bij de vacante functie? Is doorgroeien van deze medewerker haalbare kaart? Waarom functioneert dit personeelslid onder de maat? Deze vragen stelt elke werkgever of manager zich wel eens. Habilis Assessments kent ze ook, en kan u als geen ander begeleiden in het verkrijgen van antwoorden en inzichten.

Lees meer

Trainingen in groep en individueel

Habilis Advies, Coaching & Training maakt en verzorgt trainingen op maat voor uw organisatie, op basis van de doelstelling die u heeft. Denk bijvoorbeeld aan thema's als leiderschap, interpersoonlijke communicatie en verandering.. Wij organiseren ook regelmatig trainingen op basis van open inschrijving. Daarnaast hebben wij TrainingsMoment: een individuele, persoonlijke manier om communicatieve vaardigheden als feedback en slecht nieuws gesprekken te trainen. Met TrainingsMoment is het individuele rendement groter dan in een groepstraining.

Lees meer

AgressiePrevent

AgressiePrevent richt zich op het voorkomen en beheersen van agressie van burgers, klanten, cliënten en patiënten tegen medewerkers van uw organisatie. Dit gebeurt via integrale advisering, specialistische opleidingen en gerichte trainingen.

Lees meer

Re-integratie

Medewerkers die na enige tijd ziekte graag weer aan de slag willen, kunnen professionele begeleiding naar passend werk vaak goed gebruiken. Via een re-integratietraject kan iemand binnen redelijke termijn gemotiveerd terugkeren in het arbeidsproces. Habilis ACT begeleidt dit zowel binnen als buiten organisaties, waarbij het verkennen en actief benaderen van de arbeidsmarkt centraal staat.

Lees meer

Quality Instructor

De app Quality Instructor is een LEAN innovatie- en verbeterinstrument waarmee medewerkers op elk moment hun vakkennis kunnen verbeteren en hun eigen, persoonsgebonden kennis kunnen delen met anderen.

Lees meer

Onze experts