Soms kan uw organisatie de tijdelijke steun van een interimmer in Directie & Management, Productie en Techniek, Marketing, Sales en Communicatie, Human Resource Management, Inkoop en Logistiek en Legal & Finance goed gebruiken. Habilis heeft uitstekende professionals in zijn netwerk. Zij kunnen uw langdurig afwezige collega vervangen, inspringen bij een toename van werk door reorganisatie of fusie of wanneer een vacature niet snel kan worden ingevuld.

Onze kracht ligt in het voortdurend zoeken naar inhoud, kwaliteit en maatwerk-oplossingen. Als ervaren leiders begrijpen de partners van Habilis de uitdagingen voor de toekomst. Als professionals in menselijk kapitaal, organisatiegedrag en hightech bedrijfsprocessen zijn we gedegen ingevoerd in de bedrijfscultuur en de succesfactoren van onze klanten. Omdat we ook de lacunes zien, zijn we goed uitgerust om uw bedrijf naar een volgend level te tillen.

En zo vinden we bij elke interim-opdracht een passende expert - met specifieke aandacht voor de inhoud, uw organisatiecultuur en de persoonlijkheid van de kandidaat. Natuurlijk monitoren en evalueren we de ontwikkeling van de opdracht nauwkeurig. Desgewenst bieden we schaduwmanagement.

Binnen 48 uur de perfecte match


Via Habilis werkt er een keur aan interimmanagers. Ons concept is sterk: we zijn voortdurend in contact met de besten in de markt. Binnen 48 uur ontvangen opdrachtgevers een voorstel met één of meerdere passende kandidaten. En dat tegen een buitengewoon acceptabel tarief.

Bert-Jan IJpelaar vertelt u graag wat Habilis Interim Management voor u kan betekenen.