Waar staan wij voor

Habilis Interim Techniek staat tussen professionals en organisaties in als dienstverlener op het gebied van flexibele arbeidsvraagstukken: Engineering Services. Het uitgangspunt van onze dienstverlening is eerlijkheid, stabiliteit en gedrevenheid. Eerlijk in doen wat we zeggen en zeggen wat we doen met focus op lange termijn relaties. Gedreven om zowel professionals als opdrachtgevers bij elkaar te brengen en op die manier onderdeel te zijn van vooruitgang.

Ondanks dat Habilis Interim Techniek een Start-Up is, zijn onze ambities groot. Onderdeel uitmaken van carrières van professionals én volledige ondersteuning van organisaties op personele vraagstukken. Dit doen wij door gebruik te maken van alle kennis die binnen Habilis aanwezig is.

Bij HABILIS is het totaalconcept gericht op Detachering, Executive Search, Recruitment Process Outsourcing en People Development.

Wat is onze geschiedenis

Detachering bestaat sinds 2015 als onderdeel van Habilis en is ontstaan om voor opdrachtgevers en professionals een totaalconcept van dienstverlening aan te bieden op het gebied van arbeidsvraagstukken. Vandaag de dag hebben we de focus op technisch hoger opgeleide engineers uit de vakgebieden Mechanica, Productie, Product en Project.

Werken vanuit de overtuiging dat je de behoeften en wensen van organisaties en professionals centraal moet stellen om oplossingen aan te kunnen dragen die in ieders belang zijn. Open en directe communicatie zijn essentieel om een eerlijk advies over de mogelijkheden te kunnen geven.

Wat wij doen

Habilis staat tussen professionals en organisaties in en maakt de koppeling tussen de meest uitdagende engineering projecten en complexe personele vraagstukken, alsmede de kennis die nodig is om daar invulling aan te geven. Onze dienstverlening is erop gericht om voor zowel organisaties als voor professionals de best passende oplossingen te bieden en daarbij oog te hebben voor ieders belang.

Voor professionals betekent dit uitstekende arbeidsvoorwaarden, een gedegen werkgever met aandacht voor jou als persoon, toegang tot een netwerk van opdrachtgevers met mooie opdrachten, vanuit de vaste basis bij Habilis Interim Techniek, om je carrière verder te ontwikkelen.

Voor opdrachtgevers betekent dit toegang tot een netwerk van kennis, verschillende vormen van flexibiliteit, een totaalconcept vanuit Habilis en daarmee een partner voor de lange termijn. De Engineering Services waarbij opdrachtgevers tijdelijke expertise en competenties op een project of bij een afdeling kunnen inzetten!