Kiezen voor Habilis Interim Techniek

Organisaties zijn continu aan verandering onderhevig. Deze veranderingen zorgen iedere dag weer voor een nieuwe dynamiek binnen uw organisatie, afdeling of team. Het is een hele puzzel om ervoor te zorgen dat u de beschikking heeft over de juiste competenties, op de juiste tijd, om de continuïteit te waarborgen en vooruitgang te blijven boeken. De behoefte aan competenties kan incidenteel zijn in geval van een enkel technisch vraagstuk, of verspreid over een langere periode zoals bij reorganisaties of grote projecten. Habilis Interim Techniek ondersteunt in al uw engineering projecten om de piek en/of ontbrekende kennis op te vangen.

Waar uw behoefte ook uit bestaat, u staat er niet alleen voor!

Project detachering

Wij onderkennen de behoefte van opdrachtgevers aan duidelijkheid en focus. Met de ondersteuning van onze Professionals voor het gehele engineering traject, van concept tot constructie fase, op onze toegevoegde waarde rekenen. Extra capaciteit voor de periode dat u de piek werkzaamheden wilt opvangen, een sparringpartner voor het management nodig heeft of een aanvulling op het vaste engineering team! Habilis Interim Techniek is 'Leading in Engineering'.

Ontzorgen

De professionals van Habilis Interim Techniek zijn bij ons in vaste dienst. Heeft u echter behoefte aan project of voorloop detachering? Samen kijken wij naar welke vorm van flexibiliteit het beste passend is en zullen wij open en eerlijk advies geven over de mogelijkheden. Gedurende de samenwerking kunt u rekenen op een gedreven en betrokken partner in Human Resource Management. Inhoud, kwaliteit en maatwerk is vanzelfsprekend ons uitgangspunt.

Disciplines

Gerichte oplossingen voor personele vraagstukken als het gaat om extra kennis en toegevoegde waarde bij uw engineering projecten. Technische kennis gecombineerd met persoonlijke pro-actieve vaardigheden. Met de ondersteuning van onze Professionals voor uw mechanical, industrial, utility of process engineering is het de ideale projectmatige aanvulling waar u van op aan kunt en kosten bespaart.